זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 בצלים, פרוסים דק
- 2 כוסות פרוסות פטריות פורטבלו
- 56 גרם מחמאה בלו בנד
אופן ההכנה:
1. במחבת על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את המחמאה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון בהיר-שקוף.
2. מוסיפים את פרוסות הפטריות, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 30 דקות, תוך בחישה לעתים קרובות. אם הבצל או הפטריות משחימים יותר מדי, מוסיפים מעט מים לסיר.
מגישים חם עם כל מנת בשר.