זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 פולקעס גדולים
- 1/2 1 כוסות אורז לבן, רצוי אורז יסמין
- 4 גזרים, מקולפים ומגורדים דק
- מלח ופלפל שחור
- מעט כמון
- 4 כפות שמן
- 3 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. בסיר סוטאז' רחב וגדול מחממים את השמן ומטגנים את העופות עד להזהבה קלה משני הצדדים. אם העופות דבוקים לתחתית הסיר, אל תילחמו בהם. כשהם יתנתקו בקלות - זה הסימן שצריך להפוך אותם ולטגן מהצד השני.
2. מוסיפים את הגזרים המגורדים, מטגנים יחד ומתבלים במעט כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים בעדינות בעזרת כף עץ במשך דקה.
3. מוסיפים את האורז, מערבבים יחד במשך 30 שניות ויוצקים על הכל 3 כוסות מים.
4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.