"גם לאי פעולה בסוריה יהיו השלכות"

שר הביטחון משה יעלון התייחס למצב בסוריה, ואמר כי ישראל לא תתערב במשבר, "אלא אם ייחצו הקווים האדומים שקבענו". לדבריו, גם לאי פעולה אמריקנית בסוריה - יהיו השלכות (צבא וביטחון)

| כיכר השבת |

שר הביטחון משה בוגי יעלון נאם הערב (ראשון) בכנס הטרור של המרכז הבינתחומי בהרצליה, והדגיש כי גם לאי פעולה אמריקנית בסוריה - יהיו השלכות.

יעלון הבהיר בדבריו כי ישראל לא תתערב במשבר בסוריה: "אלא אם כן ייחצו הקווים האדומים שקבענו. שכנינו בסוריה מבינים שאם יאתגרו אותנו, הם יפגשו את עוצמתו של צה"ל".

לדבריו של יעלון: "אסד השתמש בצורה בוטה בנשק כימי נגד עמו. אנו נערכים להשלכות על פעולה וגם להשלכות של אי פעולה. לכל החלטה שכזו יהיו השלכות".

"קיימנו ישיבת הערכת מצב ששורתה התחתונה היא שמירת השגרה - מי שתכנן חופשה לחגים יכול לצאת אליה, היא לא תיפגע", אמר שר הביטחון.

בדבריוף התייחס יעלון גם לניסיונות נשיא ארה"ב לגייס תמיכה לתקיפה, ואמר: "המהלך האמריקני קשור לתפיסת ארה"ב כמי שרואה עצמה כאחראית מוסרית על הסדר העולמי".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות