כיכר השבת

אי אפשר להפסיק לאכול: סלט אבוקדו עם טוויסט

סלט סופר מרענן עם תוספת מתקתקה וכיפית שישתלב נהדר בכל ארוחה או כנשנוש בפני עצמו עם נאצ'וס בצד, כמחווה לגוואקמולי המקורי. מתכון לסלט אבוקדו עם אננס, כוסברה, ליים ופלפל חריף - כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
גוואקמולי - סלט אבוקדו עם אננס (צילום: Alison Marras on Unsplash)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 אבוקדו בשלים, מקולפים
  • 1 פלפל חריף (חלפיניו), ללא הזרעים, קצוץ
  • 1/2 1 כוסות אננס טרי, חתוך לקוביות
  • 1/2 בצל סגול בינוני או 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • 1 כף מיץ ליים טרי
  • 1/4 כוס עלי כוסברה טריים וקצוצים דק
  • 1/2 כפית מלח
  • קמצוץ כמון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מועכים יחד את האבוקדו עם הפלפל החריף, הבצל הסגול, מיץ הליים, הכמון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מוסיפים את קוביות האננס ומערבבים בעדינות. טועמים ומוסיפים מלח, אם צריך.

מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות