זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 קישואים / זוקיני גדולים, חצויים לאורך
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- 226 גרם גליל מוצרלה, פרוס דק
- 3 עגבניות בינוניות, פרוסות לעיגולים
- 1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים
- 1/2 1 כפות חומץ בלסמי
אופן הכנת סלט קפרזה על קישואים בגריל:
1. מחממים את הגריל או מחבת פסים, מברישים את הקישואים משני הצדדים בכף שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
2. צולים את הקישואים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם רכים. מוציאים ומניחים בצד לצינון.
ההגשה:
3. על כל חצי קישוא, מסדרים לסירוגין פרוסות עגבנייה ומוצרלה, ומפזרים מעל בזיליקום. מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית על הירקות, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומגישים מיד.