סדרת מטבעות השוקולד משמשת כחומר גלם איכותי ומקצועי ומותאמת במיוחד לאפיה בשל אחוז חמאת קקאו גבוה שבזכותו השוקולד נמס בקלות, אינו נשרף בקלות ומבריק במיוחד. סדרת מטבעות השוקולד כוללת שלושה טעמים: מריר המורכב מ-72% מוצקי קקאו, חלב המורכב מ-35% מוצרי קקאו ולבן המורכב מ-30% מוצרי קקאו חלבי.
כחלק מניתוח השוק וצרכיו עלה צורך של הנגשת מטבעות שוקולד לאפיה מקצועית, שכן אלו פחות נגישים בשוק הקמעונאי ונמכרים לרוב בחנויות מתמחות ובמשקלים גבוהים. בעקבות כך, יצאה החברה לפיתוח מוצר שיתן מענה לצורך המתואר.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית. (מריר – פרווה. חלב ולבן – חלבי)
מתכון מנצח לעוגיות טריקולד
מצרכים:
-
200 גרם חמאה מומסת
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
1 ביצה L
-
2 כוסות קמח
-
1 כפית סודה לשתייה
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר עלית
-
100 גרם מטבעות שוקולד חלב עלית
-
50 גרם מטבעות שוקולד לבן עלית
אופן ההכנה:
-
בקערה בינונית טורפים את החמאה, הסוכר והביצה
-
מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים היטב
-
מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים
-
יוצרים מהתערובת כדורים בגודל פינג-פונג ומעבירים אותם למקרר למשך שעה (ניתן לשמור במקרר עד יומיים).
-
מחממים תנור ל-190 מעלות
-
מעבירים את כדורי הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה, ומקפידים לשמור על ריווח גדול בין לבין
-
אופים במשך 12 דקות. העוגיות מתייצבות כשהן מתקררות
בתאבון!