ה'סטורי' של טעמן

מבשלים פסח עם טעמן ; והפעם: עוף באננס

מה דעתכם לגוון את הפסח הקרב ובא במתכונים עסיסיים? גם את נתחי העוף הטרויאלים אפשר לשדרג עם מגוון מוצרי טעמן הכשרים לפסח קבלו את המתכון עם סרטון מצולם (מתכונים)

| מקודם |

מצרכים:

  • 2 כפות מיץ אננס מהשימורים של טעמן
  • 2 כפות רוטב ברביקיו
  • כפית מלח
  • 2 פרוסות אננס של טעמן
  • 250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בעובי האננס
  • צ׳ילי גרוס

הוראות הכנה:

  • בקערית מערבבים מיץ אננס, ברביקיו ומלח.
  • חותכים את פרוסות האננס לרבעים ומעבירים לקערה יחד עם קוביות העוף.
  • שופכים הרוטב פנימה ומערבבים היטב.
  • משפדים את האננס והעוף.

במחבת פסים או בגריל/מנגל מניחים את השיפודים על אש גבוהה עד לצריבה והתקרמלות הסוכרים.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים צ׳ילי גרוס לפי הכמות שאתם אוהבים ומוכן.

למגוון מוצרי טעמן לפסח - כנסו >>

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות