מצרכים:
- 2 כפות מיץ אננס מהשימורים של טעמן
- 2 כפות רוטב ברביקיו
- כפית מלח
- 2 פרוסות אננס של טעמן
- 250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בעובי האננס
- צ׳ילי גרוס
הוראות הכנה:
- בקערית מערבבים מיץ אננס, ברביקיו ומלח.
- חותכים את פרוסות האננס לרבעים ומעבירים לקערה יחד עם קוביות העוף.
- שופכים הרוטב פנימה ומערבבים היטב.
- משפדים את האננס והעוף.
במחבת פסים או בגריל/מנגל מניחים את השיפודים על אש גבוהה עד לצריבה והתקרמלות הסוכרים.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים צ׳ילי גרוס לפי הכמות שאתם אוהבים ומוכן.