בכל שבת, חשוב לכם להפוך את הסעודות המשפחתיות לאירוע מרומם שכולם מחכים לו. בכל חג, אתם משקיעים מחשבה ואהבה כדי לפאר את התפריט ולהוסיף לו טעמים בלתי נשכחים. בכל שנה, בראש השנה, אתם מחפשים את המתכונים שישלבו מסורת וזיכרונות משפחתיים עם רעננות של התחלות חדשות. אתם לא מוותרים על שולחן חגיגי מוקפד ומסוגנן, מרהיב עין וערב לחיך, שיתן לכם ולכל אחד מהיושבים סביבו הרגשה של בן מלך. ולכן, 'אספרגוס' הוא בדיוק בשבילכם.
'אספרגוס דליקאטעסאן' הוא פיוז'ן קולינרי של ישן עם חדש, של מטעמים שמלווים אותנו מדור לדור עם פרשנות עדכנית שלוקחת אותם אל הדור הבא. מעדניית השף הייחודית מבשלת בהצלחה מושג חדש בתרבות האוכל החרדית: גורמה יהודי. עונג שבת וחג למהדרין מן המהדרין בלי להתפשר על מיטב חומרי הגלם, עם תהליכי הכנה מדויקים בניצוח שף מעוטר הישגים, ולצדו צוות שפים כשרוניים הנותנים דגש על נראות וסטייל. ומעל הכל, מנות נפלאות העומדות בסטנדרטים של פסגת המסעדות ומלונות היוקרה בעולם, ובמקביל נותנות כבוד למקורות – הניחוחות והטעמים שאותם כולנו זוכרים.
תחל שנה ומעדניה
המעדנייה נפתחה לפני כשבועיים וכבר צברה לקוחות אניני טעם, ששמחו להכניס הביתה חוויית שבת אקסקלוסיבית. "מעולה מעולה מעולה"; "כבד העוף עם הבצל היה פשוט וואו"; "הגפילטע פיש טעים ברמות, המון שנים לא אכלתי כזה"; "החמין – טעם ילדות, חבל על הזמן!"; "לביבות הירק, תפוחי האדמה והפלפלים הממולאים מצוינים"; "הסלטים הפתיעו לטובה, כמה חברים טעמו והתלהבו אש"; "חמותי אומרת שהקניידלך מעולה, וגם הלשון"; זו לשון ההודעות וההמלצות שזרמו אל מנכ"ל אספרגוס מר זאב גרטל. לא נגענו.
"אספרגוס מציעה מנות דגל בסגנון מזרח-אירופי בשילוב מענה רחב לכל צרכי סעודות השבת והחג, ברמת איכות שהיא בשורה למגזר", מסביר גרטל, בעל ניסיון רב בתחום המזון. "הכל מיוצר במפעל משלנו ובכשרות בד"ץ העדה החרדית". על המטבח מופקד השף והשם אלי פינסלר. אומן אוכל נערץ, בוגר אקדמיית הגסטרונומיה הנודעת 'קורדון בלו', השף הראשי לשעבר במלון הצמרת 'ריץ קרלטון הרצליה' ועוד, הרוקח במיוחד עבורכם תפריטי שבת וחג שחובה לנסות.
אספרגוס מגישה מגוון עצום של מנות עיקריות ותוספות, בשרים ודגים, חלות וסלטים, צ'ולנט וקיגלים, קציצות, ממולאים ומעושנים, קינוחים, עוגות ומאפים, מגשי פירות ופיצוחים, יינות, ליקרים ומשקאות חריפים, ובקרוב גם עיתונים ופרחים. וזוהי רשימה חלקית. "יצרנו מתחם מזון גורמה שאין כמותו במחוזותינו", מספר גרטל. "מרווח, ממוזג ומעוצב, עם חניה חופשית בשפע וצוות מקצועי ושירותי. המנות נמצאות בקירור מבוקר ובהקפדה מירבית על ניקיון, מראה וחוויית רכישה. מי שמגיע וטועם, חוזר".
לקראת ראש השנה המתקרב, שוקדים באספרגוס דליקאטעסאן על שלל מנות ייחודיות ומרגשות ומזמינים את אלה מביניכם שמבינים באוכל טוב לקנות וליהנות. המעדניה פועלת מדי יום שישי בשעות 7:00-14:30 במתחם 'הדודאים', רחוב הרב דנגור 32 בני ברק, עם נגישות נוחה לכלל תושבי גוש דן.
לרגל החגים- ניתן לבצע הזמנות לראש השנה בטלפון 03-3730040 (מקבל גם הודעות ווטסאפ)
הזמנות טלפוניות לאיסוף במקום יתקבלו
עד יום רביעי 1.9 (כ"ד באלול) בשעה 10.00 בבוקר
שעות פעילות המעדניה יורחבו:
ימי ו כולל יום ו בחול המועד סוכות – 07:00-14:30
יום א (5.9- כ"ח באלול) 12:00-22:00
יום ב (6.9 – כ"ט באלול) 07:00-13:00
יום ג (14.9 -ח בתשרי) 15.00-22.00
יום א ערב סוכות
ויום א ערב הושענא רבא
(19.9 – י"ג בתשרי ו-26.9 כ בתשרי)
12:00-22:00
יום ב ערב סוכות
ויום ב ערב שמחת תורה
(2.9 – י"ד בתשרי ו-27.9 – כ"א בתשרי)
07:00-14:00
מוזמנים לבחור את הסעודות המושלמות או את התוספות המנצחות, שיעשו מהחגים שלכם חגיגה.