![9 הימים? אפשר גם פרווה! טופו מוקפץ וירקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2021/07/07/5d6f6451-01be-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h2303_w3461.jpg)
![9 הימים? אפשר גם פרווה! טופו מוקפץ וירקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2021/07/07/5d6f6451-01be-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h2303_w3461.jpg)
חומרים ל-4 מנות:
200 גר' נודלס או אטריות אורז
1 חבילה טופו בטעם טבעי (300 גר') תנובה אלטרנטיב
400 גר' לקט ירקות צבעוניים להקפצה, סנפרוסט
4 כפות שמן
1 בצל חתוך לרבעי טבעות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
4 כפות רוטב טריאקי
2 כפות סילאן
מלח, פלפל שחור גרוס
צ'ילי גרוס - לבחירה
להגשה:
50 גר' בוטנים קלויים קצוצים
2 בצלים ירוקים חתוכים אלכסונית או 2 כפות כוסברה קצוצה
1 לימון חתוך לרבעים - לבחירה
אופן ההכנה:
מבשלים את הנודלס או אטריות האורז לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים.
חותכים את הטופו לקוביות בגודל 2 ס"מ,
מחממים מחבת ווק עם 2 כפות שמן ומקפיצים את הטופו עד שהוא משחים מכל הכיוונים.
מוציאים את הטופו ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת ווק עוד 2 כפות שמן נוספות ומטגנים קלות בצל, שום ופלפל חריף.
מוסיפים את לקט הירקות ומקפיצים במשך כ-5 דקות
מחזירים את הטופו והנודלס/אטריות האורז למחבת ווק, מתבלים בטריאקי, סילאן,
מלח ופלפל ומקפיצים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש, מעבירים לצלחת ההגשה וזורים מעל בוטנים ובצל ירוק / כוסברה.
שפית: תמי פיליפ | סטיילינג: נועה קנריק