ראשית, מוסיפים כפית גדושה קפה טורקי לכוס, מוזגים מים רותחים בכמות הרצויה ולפי הטעם, בדרך כלל על כמות של כפית גדושה מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים. לקפה חזק יותר נוסיף פחות מים.
לאחר מכן הכל מתחיל ונגמר בערבוב - מערבבים היטב לשני הכיוונים וממתינים מעט, ממתיקים לפי הטעם ומערבבים שוב לשני הכיוונים, עד אשר התערובת נטמעת במים הרותחים. ממתינים מעט ונהנים מקפה טורקי אמיתי, טעים ומעורר!
קפה טורקי של קפה עלית הוא קפה ארומטי ועשיר במיוחד. זני הקפה בתערובת עוברים קלייה ייחודית ליצירת הטעם והארומה האופייניים שאהובים על החך הישראלי. לאחר מכן הפולים עוברים ערבוב לתערובת ונטחנים לבלנד עשיר ואיכותי.
הקפה הטורקי של עלית מיוצר במפעל הקפה בלוד בתהליך ייצור מבוקר, המבטיח טעם מאוזן אך עם זאת עוצמתי, בארומה מושלמת, תוך פיתוח מקסימאלי של טעמי הקפה.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית