המצרכים לירקות מאודים וקוסקוס
- 4 תפוחי אדמה
- 3 בצלים
- 6 גזרים
- 2 שורש פיטרוזליה
- 3 קישואים קטנים ומוקצים
- 3 זוקיני בינוניים
- 3 ענפי סלרי
- 1 דלורית קטנה
- מלח גס
- פלפל גרוס
- קמצוץ קינמון
- 1 חב׳ קוסקוס מוכנה עפ״י הוראות היצרן
אופן ההכנה של ירקות מאודים וקוסקוס
- מחממים מים בסיר גדול שמעליו מתיישב סיר אידוי
- קולפים תפוחי אדמה, בצלים, דלורית, גזרים, שורש. השאר נשארים בקליפתם.
- חותכים הכל לרבעים בגודל שווה.
- מניחים בסיר ומתבלים, מבשלים באידוי כ-35 דק׳ או עד שהירקות רכים דיים
- מניחים בצלחת 'הר' מהקוסקוס, ומעל את הירקות.
בתיאבון!