לאחר העברת התקציב

אוחנה לבכיר מפרגוואי: ״ישראל לא תיסוג מהרצועה״

יו"ר הכנסת אמיר אוחנה נפגש היום בכנסת, עם נשיא בית הנבחרים של פרגוואי | אוחנה: "ישראל לא תיסוג מרצועת עזה עד לשחרור אחרון החטופים" (חדשות)

| כיכר השבת |
הפגישה בכנסת (צילום: נועם מושקוביץ דוברות הכנסת )

יושב ראש הכנסת אמיר אוחנה נפגש היום (שלישי) בלשכתו, עם נשיא בית הנבחרים של פרגוואי, ראול לאטורה ועם נשיא פרגוואי לשעבר, הורסיו קרטס.

היו"ר אוחנה הדגיש בפני אורחיו כי ישראל לא תיסוג מרצועת עזה עד לשחרור אחרון החטופים.

בהמשך אמר: כי עמידתה האיתנה של פרגוואי לצד ישראל בזמנים קשים אלה לא תישכח לעולם: "הקשרים בין ישראל לפרגוואי יוצאי דופן ומיוחדים״.

נשיא בית הנבחרים לאטורה היה המנהיג הראשון מבין מדינות אמריקה הלטינית להגיע לביקור סולידריות בישראל, מאז פרוץ המלחמה. סיירנו יחד בהריסות יישובי עוטף עזה, וכאבו היה ניכר".

לאטורה השיב ליו"ר אוחנה: "אתם בלבבות כל האנשים מכל השכבות והמעמדות בפרגוואי. כולם תומכים בישראל ומתפללים עבורה".

הנשיא לשעבר קרטס אמר כי הגיע לישראל כידיד אמת וקרא להעמיק את שיתופי הפעולה בין המדינות, בעיקר בתחום טכנולוגיות המים. יושב ראש הכנסת השיב כי יפעל לכך.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות