ג'ודי שלום: "ביבי שם וטו על סילבן"

יממה לפני הבחירות לנשיאות, רעייתו של השר סילבן שלום, ג'ודי ניר מוזס שלום, עדיין זועמת על אי התמיכה של ראש הממשלה בבעלה מה שמנע ממנו להתמודד לתפקיד הנשיא (פוליטי)

| כיכר השבת |
ג'ודי שלום ניר מוזס (צילום: גיל כהן עליזה זאנה יח"צ)

הבחירות לנשיאות המדינה: יממה לפני הבחירות לנשיאות, נראה כי הגב' ג'ודי שלום ניר מוזס, רעייתו של השר סילבן שלום, עדיין זועמת על הבדיקה המשטרתית שהסתיימה בלא כלום ועל אי התמיכה מצד ראש הממשלה בנימין נתניהו בבעלה, מה שמנע מבעלה להתמודד לתפקיד.

בדברים שכתבה הבוקר (שני) מזוס היא מספרת על בעלה השר שלום: "היה מועמד אחד לנשיאות, פוליטיקאי שרשם על שמו אינסוף פעולות למען אזרחי המדינה, שירת בצבא, לא התרועע עם עבריינים ונתפס בשיחות טלפון בעייתיות איתם.

"פוליטיקאי שלא ממומן על ידי אוליגרכים, שלא לקח או קיבל הלואות מבעלי ממון, שמעולם לא נחשד בשום עבירה,שמעולם לא נפתחה נגדו חקירת משטרה בשום נושא או עניין, פוליטיקאי שהוא אב למופת, שאף פעם לא ליחששו על יושרו המוסרי מאחורי גבו כפי שעושים זאת על כמה ח"כים אחרים.

"שלא מימן שום בלטה מביתו על חשבון הכנסת,או המשרדים שהוא אמון עליהם, אדם צנוע וישר, שמרוב שחיפשו עליו ליכלוכים ומעשי שחיתות ונכשלו ניסו להלביש עליו תיק הזוי בן 17 שנים ולהפיץ רכילויות חסרות בסיס!! פוליטיקאי מהזן הנדיר, השווה".

ואז עברה שלום וכתבה על הסיבה שבעלה לא התמודד לנשיאות: "ואז הגיע ביבי ושם וטו! מתוק".

בדברים דומים שפרסמה אתמול היא כתבה: "אף אחד לא הצליח ולא יצליח לחסל את סילבן. ניסו, בטוח, מישהו עובד בלחסל, אבל סילבן לא התמודד אך ורק בגלל אי תמיכתו של ביבי! ניסו בטוח. הצליחו בחיים לא. בעלי נותר זך ונקי כפי שהיה מאז ומעולם".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות