החטיף שהפך למסורת

תפוצ’יפס: החטיף שחוגג איתנו כל פסח

הטעם המוכר והאהוב חוזר גם השנה: תפוצ’יפס טבעי בכשרות מהודרת, עם רעיונות חגיגיים להגשה שישדרגו כל שולחן חג – קראנצ’י, טעים, ומלא שמחה ישראלית

| מקודם |
בפסח כולם אוכלים תפוצ'יפס (צילום: עלית)

פסח הוא חג של מסורת. לכל משפחה יש מנהגים שונים ומסורת אחרת. אבל יש מסורת שעוברת כבר עשרות שנים אצל כל המשפחות. חטיף התפוצ'יפס טבעי של עלית, שזוכה גם בפסח לכשרות המהודרת של בד"ץ העדה החרדית, הוא החטיף של פסח כבר עשרות שנים אצל כל המשפחות.

והנה לכם כמה צורות הגשה לחטיף האהוב, שישדרגו כל ארוחה:

כתוספת למנה עיקרית – אפשר להגיש תפוצ'יפס לצד המבורגר או שניצל מפנק במקום צ'יפס רגיל

כתוספת קראנצ'ית לסלט או למנה חמה – מפוררים תפוצ'יפס מעל סלט ירקות או עלים, או אפילו מעל פירה בשביל לקבל מרקם קראנצ’י מעניין.

כנשנוש מקורי – תפתחו שקית תפוצ'יפס, תשפכו רוטב שאתם אוהבים לתוך השקית, ערבבו קצת, והנה לכם נשנוש חגיגי במיוחד.

כציפוי לשניצל עוף – מפוררים תפוצ'יפס, וטובלים בתוכו את השניצל לפני הטיגון - במקום פירורי לחם. ואוו איזה קריספי זה!

החטיף מתחיל את דרכו בשדות בדרום הארץ, שם אוספים החקלאים באהבה ובחיוך את תפוחי האדמה מהשדות, עד אריזתם במפעל בשדרות. כך שבעצם כשאתם פותחים את השקית, מחייכים ומברכים בורא פרי האדמה, החיוך שהתחיל בשדה מגיע עד אליכם ואתם מוזמנים להפיצו הלאה.

הודות לכך שהחטיף מיוצר משלושה רכיבים בלבד (לא רק בפסח אלא גם בכל ימות השנה) – תפוחי אדמה איכותיים, מלח ושמן, זוכה החטיף לכשרות המהודרת ולסמל ברור של ברכת בורא פרי האדמה.

פסח כשר ושמח מתפוצ'יפס!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות