![מוקפץ לאנשים שממהרים: פאד תאי ב-15 דקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/08/11/4741e4d0-01d4-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h484_w731.png)
![מוקפץ לאנשים שממהרים: פאד תאי ב-15 דקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/08/11/4741e4d0-01d4-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h484_w731.png)
רכיבים
- 450 גרם אטריות אורז רחבות
- 2 כפות שמן צמחי
- צרור בצל ירוק, פרוס דק
- 1 כף ג'ינג'ר מגורד
- 450 גרם בשר טחון
- 1/2 כוס ציר עוף
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות חומץ אורז
- 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף
- 3 כוסות עלי תרד, קרועים בצורה גסה
- 1/2 כוס נבטים
- 1/2 כוס בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
1. ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה, על אש בינונית. מניחים את האטריות בקערה גדולה ומכסים במים הרותחים. נותנים להן "לשבת" עד שמתרככות, במשך 5-7 דקות.
2. לבינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל הירוק והג'ינג'ר; מבשלים עד לריכוך, במשך כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחים היטב, במשך כ-5 דקות.
3. מוסיפים למחבת את הציר, רוטב הסויה, חומץ האורז ורוטב הצ'ילי. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום קל, במשך כ-3 דקות.
4. מוסיפים את עלי התרד ומקפיצים עד שהם מתרככים במשך דקה. מוסיפים את אטריות האורז המרוככות ומקפיצים היטב לשילוב. מקשטים בנבטים ובוטנים ומגישים.