זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- שמן לטיגון
- 500 גרם בשר טחון טרי
- 1 בצל, קצוץ דק
- 1 קופסא (260 גרם) רוטב עגבניות לבולונז / רוטב עגבניות רגיל
- 1 כף רסק עגבניות
- פלפל
- מלח
- קורטוב שום גבישי
- מעט פפריקה אדומה מתוקה
- 1 חבילת קונכיות פתיתים
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בשמן, עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו (אפשר בעזרת מזלג).
2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט. מוסיפים 840 מ״ל מים רותחים ל-1 חבילת פתיתים.
3. מוסיפים את רוטב העגבניות והרסק.
4. מתבלים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה בערך 6-7 דקות. נמנעים מפתיחת המכסה לפחות 5 דקות (הפתיתים ממשיכים להתבשל גם לאחר כיבוי הגז, בדיוק כמו אורז).
5. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.