לאחר הדיווחים ברשת

22 שקל למזוודה? הנהלת שדות התעופה: "פייק מוחלט"

במהלך הימים האחרונים, נפוצו דיווחים שונים ברשת, על מכירת מזוודות במחיר מוזל מאוד בנמלי התעופה בנתב"ג ובחיפה | ברשות שדות התעופה הגיבו לדיווח ואמרו כי מדובר בהונאה ובפייק מוחלט (חדשות, בארץ)

| כיכר השבת |
נוסעים ישראלים בנתב"ג (צילום: . Photo by Arie Leib Abrams/Flash90)

במהלך הימים האחרונים נפוצו ברשתות מספר רב של דיווחים על מבצעי מכירות המתקיימים בנתב"ג, של מזוודות שנותרו בנמל התעופה בן גוריון ובחיפה, ונמכרים כעת במחיר זול, ברשות התעופה הגיבו לשמועות מוקדם יותר היום (חמישי), וטענו כי הם אינם נכונות.

על פי ההודעה של שרות שדות התעופה: "בימים האחרונים מופצים ברשתות החברתיות "מבצעי מכירות" של מזוודות אבודות בנתב"ג ובנמל התעופה בחיפה. זאת תמורת 22 ש"ח".

בהמשך נכתב: כי "רשות שדות התעופה מודיעה כי מדובר בפייק מוחלט, בהונאה ובדפים המתחזים להיות דפים רשמיים של נתב"ג וחיפה. אין, לא הייתה ולא תהיה מכירת מזוודות".

בסיום ההודעה נאמר: "רשות שדות התעופה פועלת בנושא מול מטא. במקביל רש"ת קוראת לציבור שלא לשתף פעולה עם עמודים אלה, ולא ליפול קורבן להונאה".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות