בין הזמנים: קול חי ואיחוד הצלה בפעילות

רדיו 'קול חי' ו'איחוד הצלה' יקיימו פעילות משותפת במהלך חופשת בין הזמנים בערים החרדיות במטרה לעלות את המודעות לנושא זהירות בדרכים. יענקי פלאי, מנהל התוכניות של רדיו 'קול חי': "אנו מרגישים מחויבים לקדם ולהציף מודעות לנושאים המטרידים את המגזר" (אקטואליה)

|

לא מעט אסונות מתרחשים בימי חופשת הקיץ בדרכים ובמסלולי הטבע השונים ברדיו 'קול חי' וארגון 'איחוד הצלה' החליטו לעלות את המודעות ולמנוע את האסונות הללו, על ידי פעילות מיוחדת שתתקיים בימי חופשת הקיץ (יד' באב – כ"ה באב. 14 באוגוסט – 25 באוגוסט.) בערים החרדיות, תחת הכותרת "עוברים את הקיץ בשלום" במטרה לחדד את נושא הנסיעה הבטוחה בדרכים, וכן טיולים כהלכה.

במסגרת הפעילות יינתן דגש על נהיגה בטוחה, תינתן הדרכה ועידוד לנהיגה בבטיחות מרבית עם דגש על נוסעים חגורים, לצד רכיבה בטוחה עם דגש על חבישת קסדות.

בכל בוקר יתייצבו מתנדבי "איחוד הצלה" בין השעות 9:30-11:30 באחת מהערים החרדיות. במקום ימוקם אוהל הצללה ושילוט, ונהגים היוצאים לטיול יוזמנו להגיע לנקודת המפגש שם יקבלו חוברת הדרכה לנהיגה בטוחה הכוללת מגוון מסלולים. בתוך החוברת יהיו פעילויות לדרך וכן שאלון. בין אלו שישלחו את השאלון תיערך הגרלה.

כמו כן, על כל רכב אחד מהרכבים יודבק סטיקר עם סלוגן הקשור לבטיחות בדרכים והכולל את הלוגו של "קול חי" ו"איחוד הצלה". כל רכב ובו ילדים החגורים כראוי יקבל חבילת שי.

כתבי רדיו "קול חי" יהיו פרוסים בערים החרדיות בימי הפעילות ברכב של "איחוד הצלה" ויעניקו לשלושה ילדים שירכבו בזהירות ועם קסדה - שי.

בכל יום יתעדכנו המאזינים באמצעות רדיו "קול חי" על העיר בה ממתינים מתנדבי "איחוד הצלה", במטרה לעודד את הפעילות והזהירות בדרכים יפרסם רדיו "קול חי" מידי יום מספר של רכב שנתפס עם סטיקר ויזכה אותו בפרס ענק.

יענקי פלאי, מנהל התוכניות של רדיו 'קול חי': "הפעילות שתיערך בימי חופשת הקיץ בנושא זהירות בדרכים, היא השלמה לפעולות הנערכות באופן קבוע בתוכניות השונות שברדיו ובעיקר בתוכנית הילדים. כמדיה החשובה והמובילה במגזר הדתי חרדי אנו מרגישים מחויבים לקדם ולהציף מודעות לנושאים המטרידים את המגזר".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות