כשרות זו מפוקחת על ידי צוות רבנים נודע בראשות הפוסק הגאון רבי עמרם פריד , יחד עם הגאון רבי שמואל יוסף שטיצברג - רב ומו"צ בבית שמש, והגאון רבי יחיאל מיכל פרידמן, ראש כולל הוראה ומבכירי הרבנים בעיר בני ברק
בתקופה בה שמירה על צריכת כשרויות מהודרות, כרוכה לא אחת בעלויות גבוהות, ובפרט בכל הנוגע לבשר איכותי, מותג הבשר "בשורה" בכשרות "פאר הכשרות" בהובלת הרב הגאון רבי עמרם פריד , מציג פתרון חדשני המשלב הקפדה על כשרות מהודרת יחד עם מחירים נוחים. יוזמה זו מאפשרת למגוון קהילות רבות מהציבור החרדי, ליהנות מבשר משובח ברמת כשרות גבוהה, מבלי להתפשר על איכות.
לראשונה, הסכים הגאון רבי עמרם פריד להתראיין כדי לדון ולעודד את צריכת בשר "בשורה", המאושר על ידי "פאר הכשרות".
בראיון ל'קו המידע' הדגיש הרב פריד את האיכות חסרת התקדים והסטנדרטים המחמירים של הבשר.
לדבריו: "מדובר בבשר שהוא גם מאוד מהודר ולא היה עד עכשיו. אברכים יכולים להיות בטוחים שיש כאן צוות ותיק שמקפיד לא פחות מהכשרוית המהודרות שיש, אפילו יותר מהודר מכל הכשרויות. אין שום חשש, זה אפילו יותר מהודר מהכשרויות האחרים"
המלצתו של הרב פריד מדגישה את האיכות יוצאת הדופן ואת ההקפדה על סטנדרטים מחמירים של כשרות שמייצרים במותג הבשרים "בשורה".
המשימה של "פאר הכשרות" חורגת מגבולות המחיר הנוח והנגישות. היא מגלמת הבטחה שבכל בית יהודי, יוכלו לקחת חלק בהקפדה על צריכת בשר ברמה המהודרת ביותר.
ההתרגשות סביב "פאר הכשרות" ומותג הבשרים "בשורה", אינה רק טרנד חולף. מאז ההכרזה, היוזמה לכדה את לבבותיהם של ציבור בני התורה. התקופה שאחרי פסח ראתה עלייה בהתלהבות ובציפייה לבשר "בשורה", שמשווק על כל סוגיו ברשת "שערי רווחה" ובחנויות המובחרות.
קו מידע של בד"ץ פאר הכשרות: 03-313-7255
ככל שהיוזמה ממשיכה לצבור תאוצה, היא צפויה לחולל מהפכה בשוק הבשר הכשר, ולספק אופציה אמינה ומפנקת לכל מי שדבק באורח חיים כשר למהדרין.