תיעוד מצמרר

רעידת אדמה עוצמתית הכתה במינאמר - בנין קרס בבנגקוק 

רבבות בנינים במינאמר רעדו וחלקם קרסו ברעידת אדמה בעוצמת 7.7 שהכתה בלב המדינה | בבירת תאילנד הסמוכה קרס בניין של 7 קומות (בעולם)  

|
6
| כיכר השבת |
קריסת מבנה ענק בבנגקוק בירת תאילנד (צילום: מהרשתות החברתיות)

רעידת אדמה עוצמתית אירעה היום (שישי) במדינת מיאנמר הסמוכה לתיאלנד וגרמה לרעידות חזקות שהורגשו גם במדינה השכנה.

מוקד הרעש היה במרחק 17 ק"מ מהעיר מנדליי במרכז מיאנמר. המכון הגיאולוגי בארה"ב דיווח כי עוצמת הרעש הייתה 7.7, לפי חישובים אחרים העצומה נקבעה על 7.3.

עדי ראייה בבנגקוק בירת תאילנד, דיווחו לסוכנות הידיעות רויטרס כי מספר בניינים בבירה רעדו וחלקם אף פונו מחשש לפגיעה במבנה.

בתיעוד מבנגקוק נראה בניין ענק קורס כתוצאה מרעידת האדמה. ראש ממשלת תאילנד כבר הודיע על כינוס ישיבת חירום.

בסרטונים שפורסמו ברשתות החברתיות נראים המוני בני אדם רצים ברחובות, בורחים מאימת הרעש שהרעיד בניינים ו"שפך" תכולת בריכות שנבנו על גגות.

בשלב זה עדיין לא ברור כמה נפגעים יש ברעידה העוצמתית, אך בדיווחים הודגש כי האירוע בתחילתו וכי הסריקות נמשכות בשתי המדינות שהוכו.

בתוך כך, דיווח ראשוני מתאילנד מעלה שישנם לפחות 43 פועלים שנלכדו בבניין שקרס, מבנה שהיה עדיין בבנייה בזמן שהתרחשה הרעידה.

קריסת מבנה בתאילנד (צילום: מהרשתות החברתיות)
בכתבה זו נעשה שימוש בצילומים אשר בעל הזכויות בהם לא נודע או לא אותר, בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות שלחו הודעה על כך בצירוף הצילום המקורי לדוא"ל desk@kikar.co.il.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
איחולים שתרעד האדמה של עזה ויחסוך לצהל הרבה חימושים
יהודי
4
מפחיד משיי עכשיו ממש
רחל
3
השם עשה האפצ'י ונפל הבניין
מנשה אוסנברג
" המביט לארץ ותרעד..."
יהודית
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות