זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
לרוטב:
- 1 כף מיץ תפוזים
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כף שאלוט קצוץ דק
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמן קנולה
להרכבת הסלט:
- 1 תפוח בקליפה אדומה (לא קמחי), פרוס לחצאים דקים
- 2 ראשי שומר בינוניים, פרוסים דק
- 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס חמוציות מיובשות ממותקות
- 1/3 כוס אגוזי פקאן מסוכרים וקלויים
- חופן גדול של עלי אורוגולה או חסה פרוסה דק
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה, מערבבים את כל רכיבי הרוטב מלבד השמן. לאחר שהם מתאחדים, מוסיפים את השמן ומערבבים.
2. בקערת הגשה גדולה ושטוחה, מסדרים את רכיבי הסלט, יוצקים את הרוטב, מערבבים בעדינות וממתינים 10 דקות לפני שמגישים.