זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 ראש ברוקולי, מחולק לפרחים
- 10 עגבניות שרי, חצויות
- 5 פטריות שמפיניון, פרוסות
- חופן שקדים או קשיו - גולמיים
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 כפות מיונז
- מלח
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערת הגשה את עגבניות השרי, הברוקולי, הפטריות, השקדים או הקשיו.
2. בכלי קטן, מערבבים היטב את המיונז עם שיני השום הכתושות ומלח, לפי הטעם. יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים בעדינות. מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.