זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת ברוקולי
- 4 ביצים
- 4 כפות פירורי לחם
- 1 כף מיונז
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, חולטים את הברוקולי במשך 7-8 דקות, מסננים, ממתינים לצינון וחותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות.
2. בקערה גדולה, מערבבים היטב את הברוקולי עם שאר הרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
3. מחלקים את הבלילה בין תבניות אישיות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.