זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/4 1 כוסות חלב שקדים לא ממותק
- 450 גרם שוקולד מריר שמכיל לפחות 60% מוצקי קקאו, קצוץ גס
- 4 אבוקדו בשלים קטנים, מגולענים, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
- 1/4 כוס סירופ אגבה / דבש / מייפל
- 1 כף קליפת תפוז מגורדת דק (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן, מחממים את חלב השקדים (כדאי לבדוק במדחום שהחלב הגיע ל-80 מעלות). מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ עד שהוא נמס לגמרי. מניחים בצד לצינון.
2. בבלנדר, טוחנים במהירות גבוהה את האבוקדו, הסירופ, גרידת התפוז והשוקולד המומס עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מאחסנים עד להגשה בכלי אטום במקרר, עד יומיים.