כיכר השבת
מה אוכלים היום?

זורקים אוכל משבת? כך תנצלו היטב את השאריות

לשפית מורן פינטו נמאס לזרוק אוכל משבת, אז בכל יום ראשון היא מוצאת דרך יצירתית אחרת לנצל את השאריות. והפעם: מתכון לקציצות סלמון נימוחות ורכות שהולכות עם כל תוספת - מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 700 גרם פילה סלמון אפוי
  • 3 ביצים
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • מלח
  • 3/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מפוררים היטב את הסלמון, ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים לעיסה אחידה.

2. יוצרים קציצות פחוסות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד לקבלת קציצות זהובות וקריספיות מבחוץ ורכות מבפנים. מגישים לצד אורז וירקות מוקפצים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
תרשו לי להגיב על הכותרת.. לא צריך לזרוק סלמון אפוי משבת הוא מצוין ביום ראשון..
רחלי
1
זה ממש רעיון לעשות את זה וכל הכבוד ....
בת ציון
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות