זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 ק"ג חזה בקר
- 3 כפות חרדל דיז'ון חלק
- 1/4 כוס סילאן
- 1/4 כוס שמן
- 1 כף מחטי רוזמרין
- מלח ופלפל שחור
- 2 כוסות יין
אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את החרדל, הסילאן, השמן ומחטי הרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל שחור ובסוף את היין האדום.
2. מעבירים את חזה הבקר לתבנית פיירקס חסינת אש, ויוצקים מעל את הרוטב.
3. מכסים את התבנית ב-3 שכבות של נייר כסף, ומהדקים היטב בצדדים כדי שהאדים יכלאו בפנים, יבשלו היטב את הבשר ולא ייבשו אותו.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 3 שעות.