זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 דגי דניס בגודל שמתאים למנה אישית
- צרור כוסברה, קצוץ
- צרור פטרוזיליה, קצוץ
- 20 שיני שום, קצוצות
- 1 כף שבבי צ'ילי מיובש
- מלח גס
- 1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הכוסברה ושמן הזית.
2. ממלאים את הדגים ב-3/4 מכמות התערובת, חורצים בכל דג 3 חריצים ומסדרים אותם בתבנית.
3. מורחים את תערובת עשבי התיבול והשום הנותרת על הדגים, ומפזרים מעל מלח גס ושבבי צ'ילי.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.