לכבוד שבת

מתכון לקרם עגבניות מיובשות וקשיו

בסיבוב ראשון הוא ישמש כמטבל נהדר לחלה ובמשך השבוע הוא יהפוך לממרח הכי מבוקש בסנדוויץ' שלכם. יש לו מרקם של חומוס וטעם מעושן קלות, הודות לתיבול - כל הסיבות להתמכר אליו (מתכונים לשבת, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות
  • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
  • קמצוץ מלח
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1. משרים את הקשיו במים במשך 3-4 שעות עד לילה שלם או מרתיחים מים, מסירים אותם מהאש ומשרים בפנים את הקשיו במשך 15 דקות לפחות. מסננים היטב.

2. בבלנדר, טוחנים את הקשיו, העגבניות והפפריקה עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים 3-4 כפות מים (או יותר) תוך כדי טחינה, עד שמגיעים למרקם הרצוי. מתבלים במלח וטוחנים עוד קצת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
נישמע מגרה..... איך בא לי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות