זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף
- מלח ופלפל שחור
לסלסה:
- 4-5 עגבניות קטנות, קצוצות
- 1 שן שום, כתושה
- 1/2 בצל סגול קטן, קצוץ
- 1 כפית שמן זית
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 1/8 כפית מלח ים
- חופן בזיליקום, קצוץ
אופן ההכנה:
1. מסדרים את חזות העוף בתבנית, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35-40 דקות, עד שהעופות מזהיבים ומגירים מיצים.
2. במקביל, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלסה ומעבירים למקרר עד שהעופות מוכנים.
מגישים חם עם כף סלסת עגבניות מעל כל חזה עוף אפוי.