זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 300 גרם עוף טחון
- 2 כרישות - רק החלק הלבן עם מעט מהירוק
- 2 ביצים
- מלח ופלפל לבן
- 2 כפות קמח, מנופה
- שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
אופן הכנת קציצות עוף וכרישה:
1. מחלקים את הכרישות ל-4 לאורך, וקוצצים דק לתוך קערה גדולה. מוסיפים את העוף הטחון ושאר המרכיבים, ומעבדים ביד לעיסה אחידה.
2. מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 2.5 ס"מ, ובידיים רטובות יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה, ומועכים קלות.
3. כשהשמן חם, מורידים בכל פעם 4-5 קציצות, מטגנים במשך 2 דקות מכל צד להשחמה יפה ומוציאים לנייר סופג. מגישים לצד אורז או פירה וסלט ירקות רענן.