זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם פרפר חזה עוף שלם
- 4 שיני שום, כתושות
- 1 כף שטוחה פפריקה חריפה
- 5 כפות שמן
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה דק
- 3 בצלים
- מלח
אופן הכנת שיפודי חזה עוף פיקנטיים:
1. חותכים את חזה העוף ושלושת הבצלים לקוביות בגודל שווה.
2. בקערה, מערבבים את קוביות העוף והבצל, השום הכתוש, הפפריקה, השמן והכוסברה, ומתבלים במלח לפי הטעם.
3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות עד 24 שעות - כל המרבה, לגמרי משובח.
4. משפדים על שיפודים את קוביות חזה העוף והבצל לסירוגין.
5. מחממים מעט שמן במחבת פסים על אש בינונית או גריל חשמלי או מנגל פחמים, וצולים את השיפודים עד להזהבה-השחמה טובה. מגישים עם אורז לבן וסלט ירקות טרי.