רכיבים
- 1 חבילת רביולי במילוי גבינה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה, כל אחד 250 מ"ל
- 250 גרם גבינה לבנה
- 2 כוסות רוטב עגבניות מוכן
- עלי בזיליקום טריים, קצוצים
- מלח ופלפל לבן
- 2 כוסות גבינה צהובה מפוררת
אופן הכנת לזניה משכבות רביולי:
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
2. בתבנית פיירקס חסינת אש בגודל 30X30 ס"מ, יוצקים שכבה אחידה של 1/2 כוס רוטב עגבניות.
3. על רוטב העגבניות, מניחים במפוזר 6 כפות גבינה לבנה.
4. על 2 השכבות של הרוטב והגבינה, מסדרים חצי חבילת רביולי, ועליהם יוצקים רוטב עגבניות בנדיבות.
5. יוצקים על הכל 250 מ"ל שמנת מתוקה, מתבלים במעט מלח ופלפל לבן ומפזרים מחצית מכמות עלי הבזיליקום.
6. מסדרים מעל את המחצית השנייה של חבילת הרביולי, ועליה את רוטב העגבניות שנותר. יוצקים על הכל את מיכל השמנת השני, מפזרים את עלי הבזיליקום הנותרים ומתבלים במלח ופלפל לבן.
7. מעל הכל, מפזרים את הגבינה הצהובה שתכסה את הכל ומכסים את התבנית בנייר כסף.
8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 30 דקות נוספות או עד הזהבה טובה.