זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 אבוקדו גדולים ובשלים
- 6 שיני שום
- 2 לימונים סחוטים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית מיונז
- 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת
אופן הכנת ממרח אבוקדו:
1. בקערה, מקלפים ומועכים את האבוקדו במזלג למחית חלקה.
2. מוסיפים את מיץ הלימונים ושמן הזית, כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה יחד עם המיונז. מערבבים היטב.
3. תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הפפריקה. ניתן להפחית את הכמות, לפי הטעם.
4. מזלפים מעל שמן זית, ומורחים בין 2 פרוסות לחם קלוי יחד עם עגבניות ובצל ירוק, או שמגישים בקעריות הגשה קטנות עם חטיף צ'יפס אהוב - כשמארחים או סתם רוצים להתפנק.