

רכיבים
- 450 גרם אבטיח
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות מיץ ליים
אופן הכנת ארטיק אבטיח:
רגע לפני: 3 מרכיבים בלבד ויש לכם תשובה מרעננת לימים הלוהטים האלה: מתכון לארטיק אבטיח קר ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או ממתיקים מלאכותיים שהדבר הכי מסובך בהכנה זה ההמתנה בזמן שהארטיקים מתייצבים במקפיא.
מה זה מיץ ליים: ליים הוא פרי הדר בעל קליפה ירוקה, שנהוג להחשיב כגרסה מעודנת יותר של הלימון. ניתן לקנות את פרי הליים בשווקים ולסחוט, או לקנות מיץ ליים מוכן.
ציוד נדרש: תבניות להכנת ארטיקים
• מסירים את הקליפה וחותכים את האבטיח לקוביות קטנות.
• מעבדים בבלנדר את קוביות האבטיח יחד עם הסוכר ומיץ הליים, מוסיפים בהדרגה מים תוך כדי תהליך - עד לקבלת נוזל חלק.
• יוצקים לתבניות מקפיאים. אין לכם תבניות? אפשר להשתמש בכוסות חד פעמיים, לכסות כל כוס בנייר כסף ולנעוץ מקל ארטיק - כך תבטיחו שהמקל יעמוד ישר ולא יטה לצד.