זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2/3 כוס קטשופ
- 1/2 כוס חומץ
- 1/4 כוס סוכר חום
- 2 כפיות פפריקה מעושנת
- 1 כפית כמון טחון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
אופן הכנת רוטב ברביקיו:
רגע לפני: החופש לא באמת חופש אם לא רשמתם לפחות 'על האש' אחד. בין אם יצאתם לפארק או רק למרפסת, הנה מתכון לרוטב הברביקיו המושלם. הפפריקה המעושנת שעושה את ההבדל.
כמות: בערך 1/2 1 כוסות.
הרוטב מתאים לעוף (כרעיים, חזה עוף, הודו) בגריל וסטייקים.
• מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, ומביאים לרתיחה.
• מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 5 דקות, עד לקבלת רוטב אחיד.