כיכר השבת
מה אוכלים היום?

מהיר ומושלם: ספייסי אגרול אבוקדו

מתכון לאגרול אבוקדו ברוטב ספייסי מיונז שמוכן תוך 20 דקות, וייעלם מהצלחת עוד לפני שתגידו 'בתאבון'. מנה מפנקת ומזמינה שכולם יאהבו. מתאים כבראנץ' אביבי קליל (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
אגרול אבוקדו ברוטב ספייסי מיונז. הבראנץ' המושלם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 עלי בצק אגרול קפואים
  • 3 אבוקדו
  • 1 עגבניית תמר
  • 1/4 כוס קוביות בצל סגול
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1 כף מיץ ליים (אפשר להתפשר על לימון)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס שמן לטיגון
  • לרוטב:
  • 2-3 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף פפריקה חריפה
  • קורטוב מלח

אופן הכנת אגרול אבוקדו ברוטב ספייסי:

רגע לפני: מתכון לאגרול אבוקדו ברוטב ספייסי מיונז שמוכן תוך 20 דקות, וייעלם מהצלחת עוד לפני שתגידו 'בתאבון'. מנה מפנקת ומזמינה שכולם יאהבו. מתאים כבראנץ' אביבי קליל או מנת פתיחה לארוחה.

• חותכים את האבוקדו והעגבנייה לקוביות.

• בקערה, מועכים בעדינות את האבוקדו בעזרת מועך פירה ידני, מוסיפים את העגבנייה החתוכה, הבצל הסגול והכוסברה הקצוצה, מתבלים בליים (אפשר להתפשר על מיץ לימון במקום), מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים.

• מרכיבים את האגרול: עובדים על כל עלה בנפרד. מניחים במרכז מתערובת האבוקדו ומקפלים למעטפה - את הקצה התחתון מקפלים על המלית, וסוגרים מכל הצדדים. מרטיבים קלות את קצוות העלה ומהדקים היטב.

• מחממים את השמן במחבת ומורידים את האגרולים למחבת כשהשמן חם, אך לא רותח. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, עד להשחמה ומעבירים לכלי מרופד בנייר סופג.

• מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים מיד כשהאגרולים חמים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
בטח מטגנים גם מלפפונים...
יעל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות