כיכר השבת

ממרח בוקר חורפי: צ'אטני דלעת

תוספת מיוחדת לארוחת הבוקר: מתכון להכנת ממרח צ'אטני דלעת. פורסים את הלחם, עליו מניחים כף גדושה גבינה לבנה ועליה את הצ'אטני. אגב, את גרסת הקיץ לצ'אטני מכינים ממנגו (מתכונים, אוכל)

|
צ'אטני דלעת. ממרח חורפי לבוקר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג דלעת
  • 1/2 ק"ג סוכר
  • 3 יחידות ציפורן
  • 3 יחידות כוכב אניס
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית קארי
  • 1/4 כפית כורכום
  • קמצוץ צ'ילי

אופן הכנת צ'אטני דלעת:

רגע לפני: תוספת מיוחדת לארוחת הבוקר: מתכון להכנת ממרח צ'אטני דלעת. אגב, את גרסת הקיץ לצ'אטני מכינים ממנגו.

• מקלפים את הדלעת, מסירים את הזרעים, שוטפים היטב וחותכים לקוביות קטנות.

• מכניסים את כל הרכיבים לסיר רחב ומוסיפים כוס מים. מבשלים על אש בינונית במשך שעה, עד שהדלעת רכה.

• מעבירים לכלי סגור ומעבירים לאחסון במקרר.

אופן ההגשה: פורסים את הלחם, עליו מניחים כף גדושה גבינה לבנה ועליה את הצ'אטני.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות