רכיבים
- 2 קופסאות שימורי תירס
- 3 פרוסות ג'ינג'ר
- 3 שיני שום
- 2 ביצים
- 1 כף רוטב סויה
- בצל ירוק לקישוט
אופן הכנת מרק תירס סיני:
רגע לפני: מתכון להכנת מרק תירס וג'ינג'ר סמיך וטעים להפליא ב-20 דקות בלבד.
• קוצצים את הג'ינג'ר והשום. מחממים מעט שמן בסיר עמוק ומטגנים קלות את הג'ינג'ר והשום.
• מוסיפים את כל תכולת קופסאות השימורים - התירס והנוזלים.
• מוסיפים לסיר עוד 2 כוסות מים, מתבלים במלח לפי הטעם וכף רוטב סויה.
• בעזרת מקל בלנדר טוחנים הכל קלות למחית גסה ולא חלקה לגמרי.
• מביאים את המרק לרתיחה, ומבשלים במשך 20 דקות על אש בינונית.
• לקראת סוף הבישול, טורפים את הביצה בכלי נפרד ומזלפים זרזיפים דקים מהביצה למרק החם שיבשל אותם לנטיפים טעימים.
אופן ההגשה: הכי כיף? להוסיף מספר כמות של שמנת ולהגיש ליד לביבות תפוחי אדמה חמות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!