רכיבים
- 500 גרם ברוקולי
- 1 תפוח אדמה בקליפה אדומה
- 1 בצל
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- 1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1/4 כפית פפריקה אדומה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנת לביבות ברוקולי:
רגע לפני: אנחנו שמחים לבשר על מהפך בגזרת הקולינריה המסורתית ולהגיש מתכון מנצח ללביבות ברוקולי וגבינת צ'דר רכות וטעימות שיתחסלו רגע אחרי שהוגשו, באחריות.
• חולטים בסיר מלא מים את פרחי הברוקולי עד לריכוך. מוציאים מהסיר, מסננים מנוזלים וקוצצים לקוביות.
• מקלפים ומגררים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות את הבצל.
• מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל, תפוח האדמה, הביצים, פירורי הלחם, הקמח, הגבינה ושמן הקנולה. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בגודל שווה בידיים רטובות ומורידים אותן בזהירות לשמן החם. מטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה יפה.
אופן ההגשה: כיף לנשנש עם רוטב יוגורט ושמיר קצוץ.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!