כיכר השבת
מיוחד לחנוכה

לצאת מהקופסה: לביבות ברוקולי

אנחנו שמחים לבשר על מהפך בגזרת הקולינריה המסורתית ולהגיש מתכון מנצח ללביבות ברוקולי וגבינת צ'דר רכות וטעימות שיתחסלו רגע אחרי שהוגשו, באחריות (מתכונים, אוכל)

|
לצאת מהקופסה. לביבות ברוקולי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם ברוקולי
  • 1 תפוח אדמה בקליפה אדומה
  • 1 בצל
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כפית פפריקה אדומה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת לביבות ברוקולי:

רגע לפני: אנחנו שמחים לבשר על מהפך בגזרת הקולינריה המסורתית ולהגיש מתכון מנצח ללביבות ברוקולי וגבינת צ'דר רכות וטעימות שיתחסלו רגע אחרי שהוגשו, באחריות.

• חולטים בסיר מלא מים את פרחי הברוקולי עד לריכוך. מוציאים מהסיר, מסננים מנוזלים וקוצצים לקוביות.

• מקלפים ומגררים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות את הבצל.

• מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל, תפוח האדמה, הביצים, פירורי הלחם, הקמח, הגבינה ושמן הקנולה. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בגודל שווה בידיים רטובות ומורידים אותן בזהירות לשמן החם. מטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה יפה.

אופן ההגשה: כיף לנשנש עם רוטב יוגורט ושמיר קצוץ.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות