רכיבים
- 4 נקניקיות בשר / סויה
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 1 כוס תירס (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת לביבות עם נקניקיות:
רגע לפני: תוספת מתבקשת ללביבות שהופכת אותן למנה העיקרית: מתכון להכנת לביבות עם נקניקיות שהילדים יאהבו לנשנש. אגב, תמיד תוכלו לדחוף אליהן את שאריות העוף מהארוחה האחרונה.
• חותכים את הנקניקיות לקוביות קטנות, או שניתן לקצוץ קטן שאריות עוף או בשר.
• קוצצים דק את הבצל, ומטגנים אותו במחבת עד לריכוך. מוסיפים את קוביות הבשר ומבשלים יחד עד להשחמה קלה.
• מגררים את תפוחי האדמה וקוצצים את הבצל הירוק לקערה גדולה ומערבבים יחד עם הבשר, הביצים, הקמח, התירס, המלח והפלפל.
• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בידיים רטובות ומורידים אותן בזהירות לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
אופן ההגשה: מגישים את הלביבות עם ירקות טריים חתוכים ורוטב אלף האיים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!