זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- פילה סלמון - אחד לכל סועד
- חרדל דיז'ון
- סוכר חום
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר כסף משומן קלות.
2. מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה ומתבלים אותם במלח ופלפל שחור.
3. בקערה קטנה, מכינים תערובת של חרדל דיז'ון וסוכר חום לפי הטעם. תקבלו יותר חריפות מהחרדל או יותר מתיקות מהסוכר.
4. מברישים את נתחי הסלמון בתערובת, ממקמים את התבנית במדף העליון של התנור ואופים במשך 12 דקות. מגישים מיד, לצד ירקות חיים או צלויים.