שיפודי סלמון על מצע כרוב ואטריות

מנה ראשונה חגיגית ויפה בסגנון אסייתי: מתכון לשיפודי סלמון על מצע כרוב ואטריות. במנה הזו יש מרכיב שובה לב וזה הפשטות המרשימה שלה והטעם המתוק-עדין שמתלווה אליה באלגנטיות עושה את כל העבודה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
שיפודי סלמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית שטוחה צ׳ילי גרוס
  • 1 חבילת איטריות שטוחות
  • 1/2 כרוב סגול
  • 1/2 צרור כוסברה
  • חופן בוטנים קלויים
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן הכנת שיפודי סלמון על מצע כרוב ואטריות:

רגע לפני:

• קוצצים את שיני השום ומערבבים אותן בקערה יחד עם 2 כפות שמן זית, רוטב הסויה והצ'ילי הגרוס, עד לקבלת נוזל מרינדה אחיד.

• חותכים את הסלמון לקוביות שוות, ומשרים במרינדה למשך 30 דקות.

• משפדים את קוביות הסלמון על שיפוד קצר.

• מחממים מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את שיפודי הדג במשך 4 דקות מכל צד.

• מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן על האריזה ומסננים מנוזלים.

• קוצצים את הכרוב ומערבבים היטב בקערה יחד עם האטריות המבושלות

• קוצצתים את הבוטנים והכוסברה ומוסיפים לקערת האטריות והכרוב.

• מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים הכל יחד.

אופן ההגשה: חופן אטריות לצד כל שיפוד דג.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות