

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
רכיבים
- 6 פרוסות פילה סלמון טרי
- 2 כפות שמן זית
- 3 שיני שום
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כפית שטוחה צ׳ילי גרוס
- 1 חבילת איטריות שטוחות
- 1/2 כרוב סגול
- 1/2 צרור כוסברה
- חופן בוטנים קלויים
- 3 כפות שמן זית
- מלח
אופן הכנת שיפודי סלמון על מצע כרוב ואטריות:
רגע לפני:
• קוצצים את שיני השום ומערבבים אותן בקערה יחד עם 2 כפות שמן זית, רוטב הסויה והצ'ילי הגרוס, עד לקבלת נוזל מרינדה אחיד.
• חותכים את הסלמון לקוביות שוות, ומשרים במרינדה למשך 30 דקות.
• משפדים את קוביות הסלמון על שיפוד קצר.
• מחממים מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את שיפודי הדג במשך 4 דקות מכל צד.
• מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן על האריזה ומסננים מנוזלים.
• קוצצים את הכרוב ומערבבים היטב בקערה יחד עם האטריות המבושלות
• קוצצתים את הבוטנים והכוסברה ומוסיפים לקערת האטריות והכרוב.
• מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים הכל יחד.
אופן ההגשה: חופן אטריות לצד כל שיפוד דג.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!