בשיתוף: מאיר בולקה – צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק)
המצרכים:
- קופסת טחינה אחוה 500 גרם
- נוזל קוקוס מקופסא 400 גרם
- אצבע מגורדת של ג'ינג'ר
- קופסת שימורים קטנה של פלחי אננס חתוכים לקוביות
- קומץ גרעיני רימון
- רבע כוס מיץ רימונים טבעי
אופן ההכנה:
- מעבירים את תוכן הטחינה הגולמית ונוזל הקוקוס לכלי גדול ומוסיפים אליו את הג'ינג'ר המגורד. בוחשים הכל יחד בעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון עד לקבלת מרקם מרקם אחיד.
- מוסיפים את פלחי האננס ובוחשים בעזרת כף.
- יוצקים לכוסות הגשה עד לגובה של כ-ס"מ אחד פחות. מכניסים למקפיא עד שמתגבש.
- כשעה לפני ההגשה, יוצקים את מיץ הרימונים ומחזירים למקפיא.
- לפני ההגשה, מפזרים את גרעיני הרימון מעל ומגישים.
יש עוד הרבה מתכונים באתר של אחווה - כנסו >>
פסח כשר ושמח ☺.
אודות אחוה
חברת אחוה הינה היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה מאז 1929. החברה מתמחה בייצור חלוה איכותית מסוגים שונים, טחינה גולמית, סדרת מוצרים אורגנים, סדרת מוצרים ללא סוכר, עוגות ומגוון מוצרי מאפה, חטיפי דגנים, תרכיזים לשתייה וממתקים. להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.