ברגעים אלו במסעדת רוזה הירושלמית מתחרות חמש המועמדות של "השפית הבאה של סולתם" בשלב חצי הגמר במשימה של השפית מורן פינטו.
מיכל שווץ, תמר רפאלוביץ', שרה ליבוביץ', שרה טייב ואופירה רבני - נבחרו לאחר ששלחו את המתכונים הטובים ביותר ונכנסו לתחרות הבישול הגדולה.
הפרס הראשון: 2,500 ש"ח בקניית כלי בישול בענקית המטבח - סולתם.
במשימת חצי הגמר יבשלו המועמדות מנה עם נתח אסאדו ושני סוגי פטריות ועשבי תיבול. נשמע פשוט? בשביל להרשים את השפית מורן פינטו הם יצטרכו לאתגר את עצמן עד למנה המושלמת ביותר.
יש לכן גם מתכון מנצח? חושבת על מנה עם מרכיבי משימת חצי הגמר? שלחי בתגובות