![מתכון למרק עדשים.](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2018/01/10/6b302410-0224-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h505_w617.jpg)
![מתכון למרק עדשים.](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2018/01/10/6b302410-0224-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h505_w617.jpg)
מתכון מרק עדשים אדומות
חומרים להכנה:
2 כוסות עדשים אדומות
2גזר
1 תפוח אדמה
מלח, פלפל, כמון , שיני שום
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הגזר והתפו"א לקוביות קטנות ומאדים מוסיפים את העדשים ומאדים לעוד חמש דקות תוך כדי ממליחים מעט מפלפלים, ומוסיפים כמון.
2. מוסיפים 2 ליטר מים, מבשלים עד שהעדשים מתרככים לגמרי, מוסיפים 2 שיני שום ומבשלים עוד עשר דקות, משפרים טעמים ע"י המלח פלפל והכמון.
3. מצלחתים ומגישים.
בתיאבון!