זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 כפות בצל מגורד דק
- 450 גרם בשר הודו רזה, טחון
- 1 כף רוטב סויה
- 2 כפות קטשופ
- 3/4 כפית מלח
- פלפל שחור
- 4 לחמניות המבורגר
- 1 כף שמן קנולה
- להגשה: חסה, פרוסות עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ, רצועות גמבה, קטשופ, מיונז וחרדל
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים עם מזלג את בשר ההודו יחד עם הבצל, רוטב הסויה, הקטשופ, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה.
2. יוצרים מהתערובת 4 קציצות פחוסות בגודל שווה.
3. מחממים את השמן במחבת רגילה או מחבת פסים עם ציפוי נון-סטיק, על אש בינונית-גבוהה. כשאתם מצליחים לחוש בחום המחבת כשאתם מקרבים אליה את היד, מוסיפים את הקציצות ומטגנים אותן במשך 5 דקות מכל צד.
מגישים מיד בתוך הלחמניות, כמו המבורגר קלאסי.