זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 900 גרם עוף טחון
- 4 אבוקדו קטנים, מעוכים
- 2 כוס בזיליקום טרי קצוץ
- 2 פלפלי חלפיניו בינוניים, קצוצים
- 4 שיני שום, קצוצות
- 2 כפיות פפריקה
- 2 כפיות מלח ים
- שמן זית
אופן ההכנה:
מתכון ל-20 קציצות
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית לעיסה אחידה, ואז לשים הכל בידיים.
2. יוצרים 20 קציצות פחוסות בגודל שווה, ובעזרת מברשת בצק, מברישים כל קציצה במעט שמן זית.
3. צולים במנגל גחלים / חשמלי / מחבת פסים עד להשחמה יפה משני הצדדים.