זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1.3 ק"ג חלקי עוף - משולשים ושוקיים
- 4 שיני שום, כתושות
- 1/4 כוס דבש
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף חומץ
אופן הכנת עוף ברוטב שום ודבש:
צפו באופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.
2. מסדרים את חלקי העוף בתבנית. בקערה קטנה מערבבים היטב את השום, הדבש, הסויה והחומץ ויוצקים על העופות באופן שווה.
3. אופים במשך 40-45 דקות או עד שעור העוף פריך ומקורמל. מגישים חם עם פירה או אורז, לצד סלט ירקות רענן.