כיכר השבת
מה אוכלים היום?

שניצל עוף אפוי בציפוי שבבי חטיף צ'יפס פריכים

חטיף צ'יפס כתוש זה הציפוי הטבעי לשניצל אפוי פריך וקריספי שכל אחד יאהב. ואל תגידו שלא אמרנו: תכפילו כמויות. השניצלים עומדים להתחסל במהירות (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף ללא עצמות
  • מלח גס
  • 4 כוסות חטיף צ'יפס כתוש - בטעם טבעי או שילוב של טעמים
  • 2 ביצים

אופן הכנת שניצל אפוי בציפוי שבבי חטיף צ'יפס:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף, ומניחים מעל רשת תנור, ליצירת מעין 'מנגל'.

2. דופקים את חזה העוף בפטיש שניצלים, וממליחים אותם משני הצדדים. בשלב זה ניתן לחתוך אותם לרצועות קטנות יותר.

3. בצלחת גדולה אחת מניחים את הצ'יפס הכתוש, בצלחת אחרת, טורפים את הביצים היטב. טובלים כל רצועת עוף בביצים, ואז מעבירים לצלחת הצ'יפס. לוחצים את העוף בחוזקה, כך שהצ'יפס ידבק היטב. מניחים כל רצועת עוף מוכנה על הרשת שעל התבנית.

4. אופים במשך 18-20 דקות, עד שהשניצלים מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מגישים עם מגוון רטבים, ירקות וכל תוספת אהובה אחרת.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות