זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
רכיבים
- 6 פרגיות נקיות
- 8 עגבניות תמר
- למרינדה:
- 6 שיני שום כתושות
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1/2 כף אורגנו
- 1/2 כף מלח גס
- 4 כפות שמן זית
- 2 כפות דבש
אופן ההגשה: פרגיות במרינדה עם עגבניות צלויות
רגע לפני: כשרוצים להכין מנה בשרית קלה ומשביעה במהירות, בוחרים במנה הזו: נתחי עוף עסיסי ברוטב עשיר בטעמים. מתכון להכנת פרגיות במרינדה עם עגבניות צלויות.
• מערבבים היטב בקערה את החומץ, השום הכתוש, האורגנו, המלח, שמן הזית והדבש.
• חוצים את העגבניות לשניים או לרצועות.
• משמנים במעט שמן פלנצ׳ה או מחבת פסים ומחממים אותה על אש גבוהה.
• מורחים את הפרגיות במרינדה.
• צולים את הפרגיות על הפלנצ'ה או המחבת, באופן הבא: צולים 3 דקות מצד אחד והופכים לצד השני, כך במשך 3 פעמים (3 דקות בכל פעם).
• לקראת סוף הצלייה, מוסיפים את העגבניות, ומצפים אותן במרינדה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!